Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
(2140 niezalogowanych)
604 Posty
Nicole po ojcu
(oppland)
Wyjadacz
zeby naprawde byli biedni to rozumiem,ale większosc tych ludzi mieszka u siebie w pałacach o jakich tobie się nie śniło...można je zobaczyć nawet w Polsce...więć dlaczego ja czy inni mamy dokładać do ich bogactwa za ciężko zarobione pieniądze....czy ty zdajesz sobie sprawę jak oni smieja się z takich idiotów którzy wrzucaja im w kubeczek?wystarczy zobaczyć jak wieczorami w centrum w Mc Donaldzie się rozliczaja ile kasy maja...widziałam to już nie raz...kazdego roku jest ta sama grupa cyganów miałam okazję z nimi rozmawiać nawet po polsku jedni pracuja na siebie a inni na mafię która ich tu przywiozła i wiesz co to ostatnie mnie b.przeraża,bo ich to jest mi szkoda naprawdę,ale na mafiozów dawała nie będę...niestety
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
10 Postów
Grzegorz Radecki
(Grzegorz1717)
Wiking
Pieknie to napisalas ,Leno1 ale tak to jest ze polak to jeden wielki bydlak a ty tym portalu to jest nie nowlosc ,sami przewaznie debile i gnoje
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
Grzegorz1717 napisał:
tak to jest ze polak to jeden wielki bydlak
a może jednak świnia?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj